Visual Addict | Valerie
15286
page-template-default,page,page-id-15286,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hello You,

ik ben Valérie en als Visual Addict vind ik het fijn om van ideeën realiteit te maken

Tijdens mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum Rotterdam ben ik op kleine schaal aan de slag gegaan als freelance vormgever. Dit begon klein met maar één klant, maar tijdens mijn studie aan Academie Artemis groeide dit nogal snel uit tot een volledige baan. Daarnaast vind het ik het heerlijk om mijn baan te combineren met diverse baantjes van horeca tot retail. Uit deze combinatie haal ik verschrikkelijk veel energie en inspiratie.

DESIGN

Ik werk graag met een goed uitgedacht plan voor een design. Hiervoor maak ik altijd eerst een duidelijk beeld van het doel en de sfeergroep van het project. Op deze manier ervaar ik dat, naast mijn eigen stijl, elk project ook een eigen identiteit heeft. Ik design van drukwerk tot digitaal werk en doet dit bij alles met evenveel plezier.

WEBDESIGN

Voor al mijn klanten op het gebied van webdesign werk ik samen met Webroots. We werken daar met een hecht en jong team. Ik verzorg het design, maar aan de SEO of de code brand ik mijn vingers niet, want daar liggen de kwaliteiten van mijn vrienden bij Webroots. Natuurlijk sta ik ook klaar om je te helpen

FOTOGRAFIE EN STYLING

Deze twee gaan hand in hand. Niemand kan een foto maken zonder op de styling te letten, zelfs je moeder op vakantie niet. Natuurlijk zijn er wel verschillende manieren hoe je de styling van een shoot kunt benaderen ;-). Mijn persoonlijke smaak is om zonder al te veel poespas echt de intentie van het onderwerp naar voren te laten komen. Ik doe zowel fotografie als styling, alleen of in samenwerking met een andere fotograaf of stylist.

ADVIES EN DENKTANK

Soms zit je even vast met je project en heb je even iemand nodig om samen met jou te brainstormen en het project weer op gang te helpen. Of het nu een nieuw project is, of je in een oud idee vastgeroest zit, ik sta altijd voor je klaar om je op weg te helpen!